Proud To Be Romanian

View Original

Alina și Marius Dragne. Stilist și fotograf culinar

Totul a început în anul 2012, când am decis că cel mai simplu răspuns la întrebarea “Tu ce mai gătești?” este un blog culinar. Ideea din spatele blogului a venit din dorința de a le arăta prietenilor că pot găti și ei acasă un preparat “ca în cărți”. Delicii.com este o invitație la experiment și joacă.

Tot din dorința de a crea un adevărat ritual culinar a luat naștere și shop.delicii.com, un magazin online de ceramică handmade care, împreună cu o mâncare gătită cu drag, creează adevărate amintiri în jurul mesei.

Delicii.com a fost primul pas pe care l-am făcut în fotografia culinară și foodstyling. Împreună ne-am transformat această pasiune într-o meserie, lucrăm în echipă cu scopul de a avea fotografii culinare reale și apetisante.

Rezultatele muncii noastre se văd în toate proiectele care au depășit demult universul Delicii. Așa a luat naștere studiocrew57.ro , un proiect inedit între un fotograf culinar și un food stylist, un proiect nou, curios și neliniștit, care nu vrea să se oprească din evoluție.

Pasiunea pentru fotografia culinară ne-a împins să experimentăm zilnic noi tehnici, scopul nostru a fost și va fi întotdeauna să avem o fotografie reală și în același timp apetisantă.

Studio Crew57 este locul unde ne exprimăm vizual, este casa noastră și va așteptăm să ne vizitați.