Proud To Be Romanian

View Original

Consiglieri. Experiență privată şi exclusivistă Custom Made

Brandul Consiglieri a luat naștere din dorința de a oferi domnilor soluții complete în ceea ce privește garderoba masculină. De la costume business sau ținute pentru ceremonii și până la sacouri smart-casual, jeans și pantofi sport, Consiglieri creează piese vestimentare a căror purtare este o adevărată plăcere. Produsele sunt unice, special create pentru fiecare domn în parte, personalizate până în cel mai mic detaliu, sub îndrumarea unui consultant dedicat.

Experiența Custom Made Consiglieri începe cu o întâlnire. Întâlnirea are loc într-un cadru privat și exclusivist în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A. Cu ajutorul unui specialist, se aleg elementele cheie ale unei garderobe personalizate. Scopul este de a crea o capodoperă sartorială cu un “touch" de personalitate. Rezultatul final este un element personalizat, o dovadă a stilului și eleganței purtătorului său.

Stofele noastre sunt țesute de cei mai buni furnizori de țesături din lume: Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Scabal, Dormeuil, Thomas Mason.

Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și atenție față de client, de la recomandarea celor mai bune materiale și țesături, la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii. Dorim să le oferim domnilor o experiență unică, Custom-Made, prin intermediul căreia vor descoperi importanța unei piese vestimentare realizată pe măsura personalității.

Conceptul unic de încălțăminte Consiglieri “Made-to-Order” oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, loafers și double-monk, dar și sneakers ce completează și valorizează fiecare ținută.

Misiunea noastră este aceea de a deveni partenerii de încredere pentru construirea unei garderobe complete, atât pentru mediul profesional, cât și pentru timpul liber.