Proud To Be Romanian

View Original

CRISTALLINI. Brandul extravaganței și eleganței feminine

Brand-ul CRISTALLINI a fost înființat în Bucuresti în anul 2009 și a devenit cu rapiditate unul dintre cele mai mari branduri de lux din România, cu o puternică influență și în alte tari. Astăzi, casa de modă distribuie colecțiile în cele mai luxoase magazine din lume. Brand-ul este prezent alături de cele mai cunoscute brand-uri de top în peste 20 de puncte de vânzare din întreaga lume: Doha, Dubai, Abu Dhabi, Arabia Saudită, Kuweit, Italia, Elveția, Singapore, China, cu planuri de expansiune în următorii ani.

Femeile din întreaga lume s-au îndrăgostit de cultura CRISTALLINI: Ești importantă!

Fii feminină, extravagantă, dar întotdeauna elegantă!

Semnătura noastră este dragostea pentru micile detaliile care fac diferența: ornamente și broderii realizate manual, trene dramatice, supradimensionate, flori 3D, cristale Swarovski, pene. Un mod uimitor și luxos de a crea frumusețe prin conturarea siluetelor clasice, feminine.

Amplasat într-o clădire interbelică clasică, într-un loc încărcat de istorie, în cea mai luxoasă zonă a Bucureștiului, showroom-ul emblematic a setat bazele serviciilor impecabile. Echipa experimentată de vânzări oferă consiliere în alegerea fiecărei ținute.

Toate colecțiile sunt realizate în propriul atelier. Extravaganța se află în prezenta atelierului în aceeași clădire cu showroom-ul. Crearea fiecărei piese direct pe fiecare clientă reprezintă luxul suprem!

Showroom-ul privat CRISTALLINI din cadrul Paris Fashion Week, localizat în luxosul apartament royal de la Westin Hotel, este o încântare pentru vizitatori datorită panoramei de “un milion de dolari”, care surprinde inima Parisului: turnul Eiffel, muzeul Louvre și Grădinile Tuileries.