Proud To Be Romanian

View Original

LOTUS Chinese Therapy. Medicină tradițională chineză

Clinica LOTUS Chinese Therapy reprezintă o premieră în oferirea de soluții terapeutice alternative din Medicina tradițională chineză pentru recuperare medicală, întreținere, prevenție și revitalizare energetică, cu ajutorul uneia dintre cele mai bune echipe de terapeuți profesioniști.

Medicina tradițională chineză este reprezentată prin o gamă largă de practici medicale, unde se împărtășesc concepte comune, ce au fost elaborate în China și se bazează pe o tradiție veche de peste 2.000 de ani, incluzând diferite forme de medicină naturistă, acupunctură, masaj, exercițiu și terapie dietetică.

Echipa clinicii LOTUS Chinese Therapy este formată atât din medici chinezi, cât și din medici și specialiști români care au studiat tehnici tradiționale chinezești.

Dr. Ciprian Popescu, specialist în medicina tradiţională chineză, cu competenţă în acupunctură, Dr. Xu Huizhong, absolvent al Universităţii din Liaoning, specialist în medicina tradiţională chineză şi practică o gamă largă de terapii tradiţionale, cu peste 20 de ani de experiență, Daniel Radu, kinetoterapeut și specialist în recuperare medicală, Robert Sabin, osteopat, Oleksandr Zvirid, terapeut, Sergiu Alexandrescu, terapeut, Guo Mei, terapeut.