Proud To Be Romanian

View Original

Oleksandr Zvirid, Terapeut. Lotus Chinese Therapy

Exista o stransa relatie intre organe si energia care curge prin corp, emotiile putand cauza blocaje energetice grave si, in cele din urma, proasta functionare a organului respectiv si inrautatirea starii de sanatate generala.

Masajul visceral este o terapie orientată spre tratarea organelor interne prin intermediul presării, masajului și ventuzoterapiei, în vederea redresării microcirculației în abdomen și restabilirii funcționalității organelor.

Desi se concentreaza doar pe organele din zona viscerala, datorita faptului ca ajuta la rezolvarea blocajelor energetice generale din corp, masajul visceral trateaza mai multe afectiuni, precum tulburari digestive, probleme legate de aparatul reproducator feminin sau masculin, probleme ale coloanei vertebrale, probleme ale sistemului circulator sau venos.

Ventuzoterapia isi are radacinile in cultura chineza, unde era utilizata inca din cele mai vechi timpuri, avand efecte benefice si imediate.

Terapia cu ventuze ajuta, printre altele, in ameliorarea durerilor reumatice,

ameliorarea rapida in caz de raceli, nevralgii, tuse, ameliorarea durerilor de spate care apar in urma unui efort fizic, deblocarea sistemul muscular, imbunatatirea circulatiei sangvine, relaxarea sistemului nervos, intarirea imunitatii.

Oleksandr Zvirid, terapeut in cadrul clinicii noastre, este membru al Asociației Ucrainiene de Terapie Manuală, specializat în masajul medical cu ventuze, chiropractică viscerală și presopunctură.