Proud To Be Romanian

View Original

TruMed. Driving healthcare forward

Misiunea noastră a fost, este și va fi să ducem serviciile medicale din România la un nou standard, să ridicăm ștacheta, prin oferirea unei alternative la sistemul medical actual. 

Am înțeles că, în momentele de durere și dificultate, oamenii au nevoie, în primul și în primul rând, de grijă.

Iar pentru pacienții care necesită servicii medicale la domiciliu, această grijă trebuie să cuprindă dragostea și atenția pe care cei dragi o oferă în momentele dificile. 

Experiența noastră nu se rezumă numai la miile de cazuri tratate cu profesionalism de echipa de experți TruMed, ci este completată de grija și dedicarea exclusivă a membrilor echipei noastre. Pentru că fiecare pacient este diferit, fiecare tratament are o abordare distinctă.  

Și tocmai pentru că am înțeles asta, o facem cu mândrie atunci când spunem că suntem experți în servicii medicale la domiciliu, cu grijă față de oameni și dedicare față de meserie. Și cu încrederea că, împreună, construim o nouă viziune pentru sănătatea românilor. 

Echipa TruMed este întotdeauna aici pentru clienții și pacienții săi și le asigură asistență medicală profesională la domiciliu, conform unui plan de îngrijire recomandat de medicul curent, adaptat fiecărui pacient în parte. 

Supunerea unui bolnav la eforturi precum stat la cozi, gălăgie și stres în diferite medii nu face decât să diminueze sau să întârzie vindecarea acestuia. De aceea, preferăm să tratăm fiecare pacient separat, pentru a nu intra în contact cu restul bolnavilor. În confortul propriei locuințe, boala devine mai ușor de suportat, alături de cei dragi și de atmosfera caldă și familiară a căminului.