Brandul Viva Coco. “Bunătatea naturii, în cea mai pură formă, direct la tine acasă”.

Pentru cei care aud pentru prima dată, brand-ul VivaCoco este cel mai bine asociat cu calitatea premium a produselor din nucă de cocos – punând la dispoziție un ulei de cocos 100% natural, brut nerafinat, extra-virgin, presat la rece.

Uleiul de nucă de cocos și alte produse pe bază de nucă de cocos oferă beneficii uimitoare pentru sănătate. Printre acestea amintim: stabilizarea cantității de zahăr din sânge, scăderea colesterolului rău, îmbunătățirea sănătății pielii și chiar ajută și la scăderea în greutate. Dar eficiența acestor beneficii este direct legată de calitatea uleiului. Cu alte cuvinte, uleiul de cocos este un super-aliment delicios și nutritiv.

Uleiul de nucă de cocos nerafinat este fabricat din nucă de cocos proaspătă.

Danube Caviar. Standardul superior de calitate a caviarului romanesc, de peste 25 de ani

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura. Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnici si studii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Pentru ca activitatea noastra ia in considerare mediul inconjurator, echipa noastra utilizeaza surse regenerabile de energie si cele mai eficiente tehnici de exploatare ale resurselor naturale. Alaturi de acestea, suntem implicati in proiecte de conservare si repopulare cu sturioni a Dunarii si a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Cu o experienta vasta in domeniul acvaculturii si sturioniculturii, echipa noastra a efectuat un numar mare de cercetari stiintifice. Acestea au contribuit, de-a lungul timpului, la obtinerea celor mai bune rezultate in cresterea si reproducerea sturionilor si la procesarea unor produse de calitate superioara.

Confort Merino. Afacere romaneasca care înseamnă, mai presus de orice, o familie.

La început eram doi tineri pasionați de manufactură care, odată cu nașterea primului copil - astăzi o domnișoară zglobie de 9 ani - am fost binecuvantați cu pasiunea pentru o viață sănătoasă.

Confort Merino s-a născut din dorința de a-i asigura fetiței noastre un mediu cât mai curat și mai natural în care să se dezvolte armonios. Am început cu o saltea, creată cu mâinile noastre, din materiale alese cu grijă, pentru ca puiul nostru să aibă parte de cel mai sănătos somn posibil.

Ne-am îndrăgostit de lână pentru simplitatea și puritatea sa naturală și o prețuim pentru calitățile sale vindecătoare. In final am devenit dependenți și nu ne putem împotrivi sentimentului confortabil pe care lâna ni-l oferă.

Animați de pasiunea pentru o viață sănătoasă, ne-am dedicat de la început dezvoltării unor produse excepționale pentru pat, naturale și confortabile care să ofere un somn de calitate.

Astăzi, produsele Confort Merino sunt rezultatul muncii depuse de o echipă minunată ce împărtășește cu pasiune aceeași viziune, de a schimba modul în care lumea percepe produsele din lână.

Din 2014, an în care ideea noastră s-a conturat într-o afacere concretă și până în prezent, am reușit să dăm viață unei comunități minunate de români care iubesc produsele naturale din lână. Avem alături de noi și prieteni care au descoperit pentru prima dată lâna și beneficiile sale, devenind dependenți la rândul lor de confortul ce îl pot obține folosind produsele Confort Merino.

Produsele fabricate în secția proprie de producție sunt concepute de noi, aducând permanent îmbunătățiri. Folosind materie primă de cea mai bună calitate și lucrând cu mare atenție la detalii, am reușit să aducem pe piață produse excepționale pentru pat, fiind foarte bine primite de partenerii noștri externi din Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Olanda, Spania, Elveția, Ungaria și Statele Unite.

Produsele Confort Merino sunt fabricate în Piatra Neamț, folosind cele mai bune materiale – Lâna Merinos și Bumbacul Organic. În secția proprie de producție sunt concepute și realizate pilote, perne, protecții saltele și saltele adiționale. Avem experiență în manufactură, dar și în producție de serii mari.

Produsele sunt atent lucrate, mare parte din procesul de fabricație fiind manual.

Doctor Deliana Predoi - Excelenta in Reproducere Umana Asistata, Reteaua Medicala Wellborn

‘Cu o experiență medicală validată prin tratarea a mii de cazuri de infertilitate, parcurg, alături de pacienții mei, toate etapele necesare soluționării celor mai complexe diagnostice: analiza istoricului medical, interpretarea rezultatelor pentru posibile eșecuri în cazul unor proceduri deja efectuate, consiliere constantă, stabilirea și efectuarea planului de investigații (imagistică medicală), crearea unui plan de tratament personalizat, precum și monitorizarea constantă a rezultatelor.’ Doctor Deliana Predoi

Medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in vitro, cu competenta in ecografie obstetricala-ginecologica si colposcopie, Dr. Deliana Predoi realizeaza la Wellborn diagnosticul problemelor prenatale si monitorizarea sarcinilor.

Rețea Medicală formată din spitale, clinici și centre de excelență, un brand Românesc care funcționează de peste 20 de ani, Wellborn este singura care are in componenta doua Centre de Reproducere Umana Asistata.

Sansele de reusita a procedurilor de Reproducere Umana Asistata depind atat de expertiza medicilor, de gradul de performanta al echipamentului, cat si de varsta pacientei.

Wellborn are o rata de success la standardele clinicilor europene de prestigiu, chiar si pentru femeile de peste 35 de ani.

Signify pune în valoare patrimoniul cultural naţional prin intermediul iluminatului inteligent

Iluminatul este unul dintre elementele esenţiale care are capacitatea de a contribui la  creşterea atractivităţii unei zone, fie că vorbim despre capitale sau oraşe de mici dimensiuni. Acesta poate pune în evidenţă clădiri, monumente, elemente de infrastructură (poduri, de exemplu) şi poate ajuta o capitală precum Bucureştiul să devină un centru de interes atât pentru localnici, cât şi pentru vizitatori.

În prezent, iluminatul nu joacă doar un rol funcţional, de a oferi un nivel sporit de securitate şi de eficienţă energetică, ci a devenit o modalitate de a valorifica patrimoniul cultural naţional. Astfel, prin punerea în evidenţă a obiectivelor turistice şi a clădirilor, iluminatul arhitectural s-a transformat treptat într-un instrument cu un mare potențial pentru dezvoltarea orașelor și atragerea turiștilor.

Conștientizând impactul esențial pe care îl are lumina în conturarea identității unui oraş, dar şi în viața de zi cu zi a comunităților locale, Signify (anterior Philips Lighting), a dezvoltat soluţii inteligente de iluminat care permit accentuarea detaliilor arhitecturale ale clădirilor şi crearea unor efecte vizuale spectaculoase.

Pentru administrarea cât mai eficientă a iluminatului arhitectural, Signify a lansat platforma software Interact Landmark, bazată pe tehnologia Internet of Things şi disponibilă în cloud. Datorită celor două module principale (Scene Management şi Asset management), platforma de iluminat conectat permite monitorizarea şi gestionarea sistemului printr-o interfaţă dedicată, dar şi partajarea datelor colectate de la corpurile de iluminat. Astfel, municipalitatea are acces în orice moment la date legate de consumul de energie electrică sau de starea sistemului şi poate detecta cu uşurinţă eventualele erori de funcţionare, realizându-se, astfel, o mentenanţă preventivă.

Totodată, iluminatul poate fi schimbat şi adaptat cu uşurinţă prin intermediul unei simple aplicaţii mobile în funcţie de sezon sau de diverse evenimente de interes pentru comunitate. Folosind potenţialul IoT, se pot crea jocuri de lumini spectaculoase pe faţadele clădirilor, pentru a reflecta cât mai bine identitatea culturală a oraşului respectiv.

În România, Signify a dezvoltat numeroase proiecte de iluminat pentru monumente reprezentative din patrimoniul naţional, atât din Bucureşti, cât şi din ţară. De-a lungul timpului a iluminat faţada Palatului CEC de pe Calea Victoriei cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Universitatea de Urbanism si Arhitectură « Ion Mincu »,  Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti, Cetatea Făgăraş, Piaţa Sfatului din Braşov în cadrul Festivalului Cerbul de Aur, Piaţa Cetăţii din Baia Mare şi Podul de Fier din Timișoara, Podul Mraconia și Chipul lui Decebal de la Clisura Dunării - cea mai înaltă sculptură în munte din Europa.

De asemenea, Signify a fost implicată şi în implementarea unor proiecte de iluminat de anvergură, care au vizat reabilitarea unor monumente istorice de referinţă. Un exemplu reprezentativ este Palatul Culturii din Iaşi, a cărui renovare a avut un impact direct în dezvoltarea economică a oraşului. Utilizând sistemul flexibil Color Kinetics, Signify a dezvoltat la Iaşi cel mai amplu proiect de iluminat arhitectural cu LED din România de la momentul respectiv, cu beneficii extinse pentru întreaga comunitate locală: culturale – susținând identitatea unică a orașului, economice – prin creșterea gradului de atractivitate a zonei ca destinație turistică și de business, sociale – implicând cetăţenii în redescoperirea valorilor oraşului.

Cetatea Deva este un alt proiect de acest tip, unde specialiştii Signify au optat pentru îmbinarea iluminatului funcțional cu cel arhitectural. Prin posibilitățile nelimitate de control și programare oferite de sistemul de iluminat, imaginea cetăţii se poate adapta la toate evenimentele programate pe întreg parcursul anului, de la sărbători naţionale, până la festivaluri sau concerte.

“Fără îndoială, iluminatul poate contribui la transformarea inteligentă a oraşelor, clădirilor şi monumentelor României, fiind coloana vertebrală a administrării eficiente a infrastructurii urbane, cu un impact direct în dezvoltarea economică sustenabilă”, precizează Bogdan Balaci, Director General Signify pentru Sud-Estul Europei.

Mai mult decât atât, Signify Romania se poate mândri și cu proiecte dezvoltate în regiune, pentru că România acționează ca un hub pentru țările din sud estul Europei, semnând contracte comericale și livrând produse în Slovenia, Croatia, Bosnia si Herzegovina, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Bulgaria si Republica Moldova. În multe din aceste proiecte regionale, membri ai echipei de specialisti în aplicații de iluminat români au lucrat cu colegi din țările unde s-au dezvoltat aceste proiecte: Podul Hendrix din Zagreb, Giganții Luminoși din Istria- Croația, podul Vrla din Serbia, ca să amintim doar câteva.

Cu peste 44 de milioane de puncte de lumină conectate la nivel global și peste 17.750 de brevete, Signify (anterior Philips Lighting) este de peste 125 de ani în fruntea industriei iluminatului, fiind  numărul 1 în servicii, sisteme și produse LED și în Top 10 cele mai ecologice companii din lume,fiind hotărâţi să îşi extindă rolul de lider şi în domeniul iluminatului conectat, devenind astfel compania de iluminat pentru Internet of Things.