Atelierul de brânză NarCheese. Când "artizanal" nu e doar o vorbă în vânt

Pintea Narcis este omul care dă numele și gustul Atelierului de brânză NarCheese.

Povestea NarCheese este un vis devenit realitate in iulie 2019 cand am inceput sa pun in practica cunostintele dobandite la scoala agricola din Elvetia si cand am obtinut prima brânză provenita din laptele de la Ferma “Fratii Pintea”

Folosim doar lapte natural de la animalele noastre crescute pe pașuni ecologice, procese artizanale si retete elvețiene transpuse meleagurilor noastre îmbinate cu răbdarea si dibăcia meşteşugarilor ardeleni!

Ferma “Fratii Pintea” are aproximativ 30 de bivolițe, 20 de vaci Bălțată Românească, 100 de capre alpin francez/carpatin și 500 de oi care pasc în voie pe pășunile ecologice de la noi din Cornești!

Lapte de oaie, vacă, bivoliță și capră de la animale crescute în mod natural, rețete tradiționale, maturare după rețete elvețiene și procese artizanale domoale pentru un gust unic, specific produselor de altădată.

Folosim metode tradiționale și rețete elvețiene, transpuse și adaptate meleagurilor românești, îmbinate cu dibăcia meşteşugarilor noştri si laptele natural al animalelor care se bucură de pașunile ecologice din Corneşti.