Csiszar Barna – Romanian Fairy Tales. Produse realizate manual cu un strop de fler Transilvănean

Fotografii © Csiszar Barna

Pasiunile mele pentru fotografie, natură și tradiții au prins formă, contur și s-au îmbinat perfect la Romanian Fairy Tales, loc unde împreună cu Nicoleta - Claudia Toma încercăm să îmbinam tradiția si autenticul românesc cu liniile moderne pe care acestea le-au adoptat odată cu trecerea timpului, ancorându-le astfel în cotidian.

Fotografia m-a invatat sa acord atentie detaliior, astfel fascinat fiind de modul în care simbolurile universale au fost preluate în ornamentica noastră populară, au fost adaptate diferit de la o zonă la alta, îmbogățite cu diverse influențe și îmbinate atât de frumos în purul nostru stil românesc, am simțit că pot readuce aceste simboluri în viețile noastre de zi cu zi sub diverse forme și că nu mă pot opri doar asupra uneia dintre ele. In timp ochiul format al fotografulului si-a dorit mai mult Si-a dorit să surprindă ceva creat de mine, creat în lumina pe care eu am decis sa o dau obiectului realizat. Astfel aici la Romanian Fairy Tales ® vă invit să regăsiți pasiunea mea pentru tradiție, însuflețită în obiectele de decor sau de iluminat pe care le realizeaz din ceramică și lemn recuperat, obiecte ce poartă pecetea amestecului Transilvănean așa cum îmi place mie să-l denumesc datorită influențelor maghiare și săsești ce completează și îmbogățesc specificul zonei în care m-am născut si trăiesc, Brașov.

Împreună ne propunem să creăm schimbări pozitive prin realizarea manuală de accesorii cu tâlc frumoase și unice din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și cu noi oamenii, alese din surse locale ecologice și durabile, care să aducă bucurie în casele și în viețile clienților noștri.

Toate produsele Romanian Fairy Tales sunt realizate manual, investim în fiecare din ele cea mai de preț resursă: Timpul, ore bune care nu se mai întorc. O mică investiție comparativ cu ceea ce câștigă tradiția românească și anume : Viață.

Vă invit să le descoperiti!

Fotografii © Csiszar Barna