DHL Express Romania. Partener logistic Proud To Be Romanian 2021

DHL Express Romania este partener logistic Proud To Be Romanian 2021.

Doar la câteva luni de la pășirea lui Neil Armstrong pe lună, în anul 1969, Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Lynn au fondat DHL, primul serviciu de livrare internațională din ușă în ușă din lume. Ideea simplă, dar inovatoare a acestora era să livreze documentele de transport pe cale aeriană, astfel încât acestea să ajungă la vamă înainte de transportul propriu-zis. Acest lucru le permitea companiilor să economisească zile sau chiar săptămâni, iar DHL tocmai inventa sectorul de livrare express aeriană internațională.

La scurt timp după înființare, DHL s-a bucurat de o creștere rapidă în întreaga lume. Astăzi, DHL este cea mai mare companie de logistică din lume, cu peste 380.000 de angajați și cu birouri în peste 220 de țări și de teritorii.

‘Dintotdeauna am revoluționat, am modelat și am simplificat universul logisticii. De la inventarea sectorului de livrare express aeriană internațională până la transformarea în cea mai importantă companie de logistică din lume; suntem gânditori, constructori și pionieri care pun permanent posibilul sub semnul întrebării.’