Terraria. Bucurie vie

Bucurie într-un borcan, într-o scoică, într-o scoarță de copac. Un microunivers care te va minuna și încânta de fiecare dată, care vă raspunde la drag, cu drag. 

În această eră a vitezei, când totul se întamplă pe repede-înainte, casele noastre sunt inundate de produse de masă și de unică sau scurtă folosință. Unii dintre noi simt însă nevoia să se înconjoare cu lucruri cu semnificație, create să reziste în timp, lucruri care celebrează individualitatea și originalitatea. 

Fiecare creație Terraria se naște după ore lungi de documentare și se inspiră din peisaje naturale – unele descoperite în imagini, altele descrise în cărți sau, pur și simplu, venite din lumi imaginare.  Alegem individual și cu mare atenție fiecare plantă și material, căutând suporți și accesorii unicat, vintage sau serie scurtă, cât de des posibil create manual. 

Ne documentăm despre fiecare material integrat în aranjament, astfel încât să-și aducă aportul la crearea unei piese unice, originale, în acord cu dorința clientului și care poate transmite mesaje subtile privitorului. Întotdeauna altfel, dar mereu la fel de personal. 

Suntem pasionați de natură, de plante, și căutam constant mijloacele prin care să le aducem în casele noastre, în forme care nu necesita îngrijiri intensive, dar ne încântă privirea și sufletul.  Ne dorim că piesele Terraria să fie mai mult decât un element de decor, să fie acel ceva care vă aduce aminte de bucuria de a trăi și de a prețui fiecare clipă. 

La Terraria făurim pe îndelete, cu intenție, dragoste și respect, atât pentru materialele implicate, cât și pentru cei ce se vor bucura de ele. Fie ei visători, călători, colecționari, suntem mereu aproape de oamenii cu suflet de artiști, amatori de plante, iubitori ai clipei și ai vieții. 

La Terraria vei găsi mereu câteva piese în atelier, perfecte pentru livrări rapide sau pentru când ai nevoie urgent de un cadou special. 

Ce ne place cel mai mult, însă, este să lucrăm piese la comandă, care ne pun la încercare imaginația și capacitatea de a transpune în culori, texturi și forme dorințele tale – pentru casa ta, pentru tine, sau amicii tăi.  Trebuie doar să aflam câteva detalii de bază despre cel care va primi piesa și de acolo începem să urzim povestea.  Alegem materialele potrivite și florile preferate și țesem un micro-univers în care să vă regăsiți: tu, persoana dragă și legătura voastră minunată.