"Prima intalnire cu prajiturile a fost cand aveam cativa anisori. Prin ceea ce am inceput acum 5 ani si jumatate, pe 10 decembrie 2010, am incercat sa reinviu traditia, sa arat oamenilor ce inseamna o prajitura de casa, sa le arat ce inseamna gustul prajiturilor de altadata pe care le mancam si le faceam acasa cand eram mica. Pun accent pe calitatea ingredientelor, folosind unt de casa, oua, lapte proaspat, faina naturala si frisca din smantana, 100% naturala.
Totul este facut manual, cu creme fierte si produse naturale. Evident, am inceput ca orice patron novice, cu doua vanzatoare si un cofetar care au plecat intr-o saptamana. Asadar, urmatorii trei ani nu am avut nici un ajutor, facand totul singura de la vanzare la pregatit prajiturile. Puterea mi-au dat-o clientii, care au apreciat si m-au incurajat sa continui sa fac ceea ce-mi place. Am inceput povestea in locatia din Dorobanti 140, care este locatia de suflet, si am reusit anul acesta sa deschid si locatia din Calea Floreasca 71, unde produc si paine cu maia, care necesita aceeasi dragoste.