INFINITUM. Produs de lux al cercetării și cosmetologiei românești

Situată în centrul Transilvaniei, într-o regiune cu potențial mare de dezvoltare, Aviva Cosmetics face parte din start-up-urile inovatoare din Cluj-Napoca. Avem doar 4 ani de la înființare, dar vrem să venim pe piață cu produse inovatoare care fac o diferență de valoare în comparație cu produsele tradiționale. Activitatea companiei este cercetarea, consultanța și producția în domeniul produselor cosmetice, în special anti-îmbătrânire.

Unul dintre partenerii acestei companii are o vastă experiență în domeniul cosmetologiei și cercetării, fiind doctor în științe exacte, al doilea partener având experiență în management, relații cu clienții, negocieri și marketing. Timp de 4 ani am cercetat și dezvoltat o gamă unitară de produse anti-îmbătrânire, și anume o cremă anti-îmbătrânire, o cremă regenerantă, un ser anti-îmbătrânire și o emulsie demachiantă sub un nou brand romănesc INFINITUM, un răsfaț de lux.

Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse originale, dar care să conțină cele mai noi tehnologii și ingrediente, cu o identitate vizuală care să se potrivească experienței și cercetării cu spiritul modern.

Consumatorii, în special femeile, dar și bărbații totodată acordă o atenție deosebită îngrijirii personale, dorind să fie infinit de tineri și frumoși. De aceea, vor găsi în produsele noastre ingrediente care să le dezvăluie personalitatea, adăugând luminozitate, culoare și contrast frumuseții naturale.

Prima gamă de produse Infinitum include microcapsule cu aur, elemente prețioase pentru femeile sofisticate. Veți descoperi plăcerea de a face din rutina de beauty un adevărat eveniment glamour, în care dumneavoastra sunteți vedeta.