Lancom, Startul Bucătăriilor Profesionale

Firma Lancom a luat nastere în 2003 şi a avut ca principal obiect de activitate la vremea respectivă comercializarea detergenţilor profesionali. Mai tarziu, incepând cu anul 2006, am decis să ne extindem aria de activitate ca răspuns la necesitatea pieţii HoReCa din România de a avea un importator atent la nevoile reale ale clienţilor, dar şi la posibilităţile lor financiare. 

Prin urmare, pe lângă comercializarea de detergenţi profesionali, Lancom s-a orientat şi către importul de accesorii şi echipamente pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering şi nu numai.

Printre momentele importante din istoria companiei se număra încheierea parteneriatelor cu METRO Cash&Carry şi REAL Hypermarket dar şi cu alţi profesionişti din industria HoReCa cu care am dezvoltat parteneriate. O parte din colaboratori ii avem enumerati in rubrica dedicata acestora pe site, ca semn de multumire pentru parteneriatul indelungat bazate pe încredere şi respect reciproc.

Treptat, prin respectarea standardelor de calitate, prin deschiderea şi sinceritatea arătată partenerilor de afaceri dar şi prin stabilirea unui raport cât mai avantajos între preţul şi calitatea produselor, Lancom a devenit un furnizor important în domeniul HoReCa. Deoarece în general analizăm foarte atent costurile în raport cu beneficiile, am optat să nu facem investiţii consistente într-un showroom extins sau într-o locaţie ultracentrală. Prin acest lucru am urmărit să menţinem cheltuielile cât mai jos pentru a ne permite să oferim clienţilor noştri nişte preţuri cât mai competitive la echipamentele şi accesoriile HoReCa pe care le importăm. Prin politica noastră de cheltuieli evităm costurile care ar duce către creşterea nejustificată a preţului produselor profesionale HoReCa pe care le oferim, preţ care dorim să fie cât mai accesibil.

Lancom, ca si brand, doreste sa promoveze pasiunea pentru gatit, motiv pentru care de-a lungul timpului ne-am implicat in proiecte ce au ca scop formarea tinerilor bucatari si am incercat sa sustinem atat micii antrprenori, cat si marile lanturi de restaurant si fast food. Pentru noi, fiecare client este important si incercam sa identificam cat mai bine nevoile acestora, pentru a le furniza intotdeauna echipamentele pliate pe nevoile afacerii sale. Motiv pentru care, in anul 2019 am lansat Kitchen Demo by Lancom,  o bucatarie destinata testarii echipamentelor Lancom, pe retetele si nevoile fiecarui client.  Avem incredere in echipamentele pe care le comercilizam si de de aceea oferim clientilor sansa sa testeze echipametele, inainte de a la cumpara. 

Pentru ca vrem sa oferim clientilor solutiile cele mai bune, investim constant in calitatea serviciilor pe care le oferim, atat pe parte tehnica, cat si pe partea de trininguri . Echipa noastra de consilieri participa anual la marile targuri dedicate industriei HoReCa din intreaga lume, unde incercam sa aducem pe piata din Romania cei mai buni producatori de echipamente HoReCa.  Alegerile noastre s-au dovedit a fi de un real succes, drept urmare producatorii nostrii au ramas constanti de-a lungul timpului . Parteneriatele noastre includ trainiguri de specialitate pe fiecare echipament pe care il comercializam, pentru a fi siguri ca oferim clientilor echipamentele pliate pe nevoile fiecarei afaceri. Acesta este si motivul pentru care Lancom a castigat din ce in ce mai multa notoritate pe piata.